Du skal vide

Det kan blive dyrt at købe billigt - undgå at blive overrasket, læs grundigt indeholdt i prisen!

Som gæst på vore rejser skal du kun koncentrere dig om at nyde din rejse, velvidende at vi har styr på hele arrangementet. Og det har du den bedste forudsætning for hvis du forud for rejsen er informeret om alt det som er indeholdt i rejsens pris.

I rejsens program skriver vi tydeligt, hvad du kommer til at opleve i de dage hvor du er på rejse med os og ikke mindst hvor meget af dette der er inkluderet i vores pris. Det er vigtigt at det fremgår klart og tydeligt. Når du vel er hjemme, er det rigtig kedeligt at stå tilbage med den største oplevelse i form af din egen ekstraregning til  store udgifter til måltider og éntre til rejsens besøgsmål!

Man siger jo godt nok, at hvad du ønsker skal du få, men sådan er det ikke hos os. Vi gør meget for at opfylde gæsternes ønsker, men kan naturligvis ikke infri dem alle. Vi er taknemlig for al den respons vore gæster giver os. Sund og fornuftig kritik kan altid være med til måske at gøre tingene anderledes og bedre og vi bruger meget af den i udfordringen med at planlægge vores rejseprogram.

Vi vil gerne have, at du har en god oplevelse fra start til slut!