VELKOMMEN TIL SCAN-REJSESERVICE REJSEÅR 2020

Når bussen starter ud på en rejse, har vi allerede været længe undervejs for at få styr på de mange detaljer i programmet. Alt er klart inden afgang.

Er du gæst på en rejse, så ligger muligheden lige for, at skabe kontakten med bussens øvrige rejseglade og oplevelseslystne gæster. Og vi kan hurtigt være enige om, at det da også er hyggeligt, at dele de fælles minder med nogen, når vi er hjemme igen.

De seneste år har vi været underlagt mange ændringer i visumregler for rejser til Rusland. En dejlig nyhed er det, at vi nu som i de gode gamle dage igen kan opleve køreturen gennem det sydfinske landskab, via Valimaa grænsen til Skt.Petersborg. Vi har lagt op to 8 dg rejser i maj og august.

Stockholm Marathon vanskeliggør fremkommeligheden i det centrale Stockholm. For årets 3 dg Pinsekrydstogt til Finland betyder det i år afrejse Pinsedag 31.maj og hjemkomst 02.juni. 

Et nyt tiltag er en 4 dg rejse til Finland. Historie og nutid og russisk gourmet med overnatning på ****hotel. Rejsen ligger i dagene op til Påsken.

Efterårets populære Sort Sol vil i år, udover naturballetten, være krydret med Keramik kunst, Wegner og Nolde. 4 dg rejser september og oktober.

På en 5 dg rejse i juni rejser vi til den lettiske hovedstad Riga. Tag de gode sko med, når vi på turen til fods bevæger os rundt i hjertet af middelalderbyen Rigas gamle brostensbelagte bydel.   

Som vi jo ved, så starter selv den længste rejse med ét skridt. Og den bedste rejse starter så klart, når du stiger ind i vores bus. 

Du skal vel med igen i år?

VELKOMMEN TIL SCAN-REJSESERVICE REJSEÅR 2020 OG PÅ GLÆDELIGT GENSYN I BUSSEN!

Guide materialet pakket og klart

 

 

I 2020 støtter vi Danske Hospitals Klovne - Klovnesponsor