Mød foråret i SANREMO

Lige som med vin, så kan en rejse også blive bedre af at ligge og modne.
Ta’ med på denne oplevelsesmættede 8 dages busrejse til Sanremo.
 Rejsen foregår i perioden fra søndag d.26.03. til søndag d.02.04.23.

Foråret kommer tidligt til Sanremo, generelt med en lidt højere temperatur på denne årstid end herhjemme, ca. 20 grader. Vi plejer at ankomme til et smukt syn af forårsblomsterne i Sanremo. Beskyttet af baglandets bjergside og begunstiget af Middelhavets milde vinde ligger Sanremo som perlen på blomster-rivieraen og som det naturlige udgangspunkt for en række spændende udflugter. Udover Sanremo bliver der udflugter til, Monaco, Ventemiglia og Dolceacqua.

Tidlig morgen afgang fra Helsingør. Morgenmaden spiser vi på færgen fra Gedser til Rostock.Fra Rostock køres sydover forbi Berlin og Leipzig til Bayreuth, hvor der er overnatning. Bayreuth er blevet verdensberømt efter at Richard Wagner opførte sit festspil hus her. Hans operaer trækker fulde huse til den årlige operafestival. Næste dags morgen går turen videre sydover, der bliver selvfølgelig lejlighed til en lille tur forbi operahuset med et kort fotostop. Turen går videre forbi München, Innsbruck i Østrig og gennem Brennerpasset til Italien og videre gennem den smukke Adige dal langs med floden af samme navn. Nær Verona har vi vort overnatningshotel i den lille by Affi.
Efter tredje dagens morgenmad går turen videre over Po-sletten, syd om Milano til rivierakysten nær Genova, hvorfra vi fortsætter langs med kysten frem til Sanremo. Midt på eftermiddagen er vi fremme ved vores skønne 4**** Grand Hotel Londra. Hotellet ligger langs med strandpromenaden og i gåafstand fra den historiske bymidte i Sanremo. Hotellet har en hyggelig atmosfære, god service og forplejning – det sidste er ikke mindst væsentligt, da halvpension i form af morgenmad og aftensmad er inkluderet i prisen. Alle vores gæster bor i værelser med udsigt til Middelhavet enten fra værelse eller balkon.

Følgende dags formiddag kører bussen ind til byens torv og retur på et nærmere aftalt tidspunkt. Her kan man på egen hånd opleve byens markeder og bekende sig med bymidten, den middelalderlige bydel og omkringliggende livlige torve og markeds hal, spændende forretninger og små hyggelige spisesteder. La Pigna, navnet på den gamle bydel, er karakteriseret af stenhuse, stejle gader, overdækkede passager.
Der køres en række udflugter under opholdet. En af udflugterne går til fortræffelige Monaco. Her er gaderne for smalle til at vi i egen bus kan køre en sightseeing. Derfor kan det varmt anbefales at man kører en tur med det lille sightseeing tog. Herfra ser man glimt af byens berømte casino, den mondæne havn med rigmandsyachter side om side og ikke mindst de snævre gader, hvor der utroligt nok bliver kørt formel 1 racerløb. Vi får mulighed for på egen hånd at se Fyrstepaladset hvor garden trækker op ved middagstid. Der er rig mulighed for at spise frokost i Monaco.
En anden udflugt går til det populære marked i grænsebyen Ventimiglia. Efter nogle timer i den sydlandske stemning fortsætter vi videre til den smukt beliggende bjergby Dolceacqua. Byen er koncentreret omkring en velbevaret middelalderborg, der spejler sig i en lille opdæmmet sø. Mange kender Monets maleri Bro og her får vi mulighed for selv at gå på broen.

Efter nogle oplevelsesmættede dage i Sanremo og omegn starter hjemrejsen lørdag morgen 01.04.23. Turen går gennem det enestående alpelandskab i Schweiz, videre ind i Tyskland og frem til overnatningshotellet i Hochenheim, nær Heidelberg. Tidligt næste dags morgen, fortsætter vi op i gennem Tyskland til Puttgarten og videre med færgen til Rødby. Forventet ankomst til Helsingør søndag midt på aftenen.

INDEHOLDT I PRISEN
•    bustransport i moderne langtursbus
•    færgeoverfart Gedser-Rostock + Puttgarten-Rødby
•    morgenmad på færgen dag 1
•    2 overnatninger på udrejsen
•    4 overnatninger på Grand Hotel Londra i Sanremo, værelser med udsigt til Middelhavet
•    forplejning ½ pension sluttende med morgenmad på dag 8
•    indkvartering i delt dobbelt værelse med bad og toilet
•    udflugter ifølge programmet
•    1 overnatning på hjemrejsen
•    dansktalende rejseleder på hele rejsen

PRIS    Kr. 8.690,00/pers
Rejsetidspunkt    26.03.-02.04.23
Tillæg eneværelse    Kr. 1.500,00
Tilmelding   Hurtig tilmelding tilrådes
- via www.scan-rejseservice.dk eller tlf. 4929 9012
Valuta på rejsen: Euro
Rejsenr.   260323