Italienske SANREMO i Påsken

Rejsen foregår i perioden 13.-21.04.19

Foråret kommer tidligt til Sanremo, generelt en temperatur på 18-22 grader på denne årstid og forårsblomsterne står i fuldt flor. Beskyttet af baglandets bjergside og begunstiget af Middelhavets milde vinde ligger Sanremo som perlen på blomster-rivieraen og som det naturlige udgangspunkt for en række spændende udflugter. Udover Sanremo bliver der udflugter til den gamle kunstner by Vence, Monaco og Ventemiglia. Nyt i år, på udflugten til Ventimiglia, det stikkende univers Castusmania.

Tidlig morgen afgang fra Helsingør. Morgenmad spiser vi på færgen fra Gedser til Rostock.
Fra Rostock køres sydover forbi Berlin og Leipzig til Bayreuth, hvor der er overnatning. Bayreuth er blevet verdensberømt efter at Richard Wagner opførte sit festspil hus. Hans operaer trækker fulde huse til den årlige operafestival og før turen næste dags morgen går videre sydover, bliver der selvfølgelig lejlighed til en lille tur forbi operahuset. Vores tur fortsætter forbi München, Innsbruck i Østrig og over Brennerpasset til Italien og videre gennem den smukke Adige dal langs med floden af samme navn. I den lille by Affi, nær Verona har vi vort overnatningshotel i den lille by Affi.

Efter tredje dagens morgenmad går turen videre over Po-sletten, syd om Milano til rivierakysten nær Genova, hvorfra vi fortsætter langs med kysten frem til Sanremo. Midt på eftermiddagen er vi fremme ved vores skønne 4**** Grand Hotel de Londra. Hotellet ligger langs med strandpromenaden og i gå afstand fra Sanremos historiske bymidte. Hotellet har en hyggelig atmosfære, god service og forplejning – det sidste er ikke mindst væsentligt, da halvpension i form af morgenmad og aftensmad er inkluderet i prisen. Alle bor i værelse med udsigt til Middelhavet enten fra værelse eller balkon.  

Følgende dags formiddag kører bussen ind til byens torv og retur på et nærmere aftalt tidspunkt. Her kan man på egen hånd opleve byens markeder og bekendte sig med bymidten, den middelalderlige bydel og omkringliggende livlige torve og markeds hal, spændende forretninger og små hyggelige spisesteder.
Der køres en række udflugter. En af dagene byder vi på en tur til den franske by Vence, grundlagt i 500-tallet. Vence er kendt for sin markedsplads, små forretninger, cafeer og gallerier. Byen har gennem tiden været kunstnernes samlingspunkt – malerkunstens trekløver Matisse, Chagal og Picasso har haft tilknytning til byen. Først på eftermiddagen forlader vi Vence og kører langs den berømte strandpromenade i Nice retur til vores hotel.
En anden af udflugterne går til Monaco. Her er gaderne for smalle til at vi i egen bus kan køre en sightseeing. Derfor kan det varmt anbefales at man kører en tur med sightseeing toget og får glimt af byens berømte casino, den mondæne havn med rigmandsyachter side om side og ikke mindst de snævre gader, hvor der utroligt nok bliver kørt formel 1 racerløb. Vi får mulighed for på egen hånd at se Fyrstepaladset og garden trække op ved middagstid. Rig mulighed for at spise frokost i Monaco.
En tredje udflugt går til Cactusmania i grænsebyen Ventimiglia. Et fascinerende, inspirerende og stikkende paradis af kaktusser og sukkulenter i alle former og afskygninger. Vi fortsætter til det populære fredagsmarked i Ventimiglia. Efter nogle timer går turen videre til den smukt beliggende bjergby Dolceagua. Byen er koncentreret omkring en velbevaret middelalderborg, der spejler sig i en lille opdæmmet sø. Mange kender Monets maleri Bro og her får vi mulighed for selv at gå på broen.  

Efter nogle oplevelsesmættede dage i Sanremo og omegn starter hjemrejsen lørdag morgen 20.04.19. Turen går gennem Schweiz enestående alpelandskab videre ind i Tyskland og frem til overnatningshotellet i Hochenheim, nær Heidelberg. Tidligt næste dags morgen op gennem Tyskland til Puttgarten og videre med færgen til Rødby. Forventet ankomst til Helsingør søndag midt på aftenen.

 

INDEHOLDT I PRISEN

bustransport i moderne langtursbus

færgeoverfart Gedser-Rostock + Puttgarten-Rødby

morgenmad på færgen dag 1

2 overnatninger på udrejsen

5 overnatninger på Hotel Londra i Sanremo, værelser med udsigt til Middelhavet

forplejning ½ pension sluttende med morgenmad på dag 9 

indkvartering i delt dobbelt værelse med bad og toilet

udflugter ifølge programmet

1 overnatning på hjemrejsen

dansktalende rejseleder på hele rejsen

 

PRIS    Kr. 8.695,00/pers  

Rejsetidspunkt    13.-21.04.19

Tillæg eneværelse    Kr. 1.310,00 

Tilmelding   Hurtig tilmelding tilrådes

- via www.scan-rejseservice.dk eller tlf. 4929 9012

Valuta på rejsen: Euro

Rejsenr.   130419