SE LIGE DETTE!

Når du bestiller din rejse her hos SCAN-Rejseservice, så er din mailadresse vigtig for os. Det samme gælder dit telefonnr.
Vi kan få brug for at kontakte dig vedrørende din rejse og vi har fravalgt at benytte den noget ustabile postgang.
I de tilfælde hvor brevforsendelse er et ønske, så påføres rejsen et håndteringsgebyr på Kr. 30,00/postforsendelse.

 

5 dg - Riga

Rejsen foregår i perioden 14.-18.06.20

Du oplever Letlands imponerende hovedstad med omegn og den skønne sejltur gennem den svenske skærgård.

Dag 1 (morgenkaffe m/rundstykke i bussen, frokost og aftensmad)
Efter færgeoverfarten Helsingør-Helsingborg serveres en kop kaffe m/rundstykke i bussen.
Turen går gennem Sverige med pauser og ophold for frokost undervejs. Vi kører gennem den smukke hovedstad Stockholm og ser glimt af nogle af byens mange seværdigheder bl.a. Stadshuset, Södermalm, Gamla Stan, Riksdagshuset og Kongeslottet. Fremme ved Tallink Siljas terminal ca.kl.15.30. Vi indkvarteres ombord. Vi nyder den store buffet med et bredt og varieret udvalg af kolde og varme specialiteter, drikkevarer ad libitum er inkluderet (øl, vand, vin, mælk, the og kaffe). Alt imens vi kan nyde udsejlingen gennem Europas smukkeste skærgård. Efter middagen er der mulighed for at opleve show og underholdning med internationale artister i skibets natklub.

Dag 2 (morgenmad, frokost og aftensmad)
Vi spiser morgenmad ombord, mens vi stille og roligt sejler ind i gennem Riga bugten til byens centrale del. Ankomst midt på formiddagen. Vi forlader skibet og kører lidt sightseeing i Riga på vej ud af byen med kurs mod syd, hvor vores mål er Rundale Slot og park. Slottet er fra 1736, men er først åbnet for turister i 1981. Her er der rundvisning efterfulgt af frokost i en af parken restauranter.
På vejen tilbage til Riga kører vi gennem Bauska, Letlands ældste by fra 1236. Tilbage i Riga bliver vi indkvarteret på et centralt beliggende ****hotel. Aftensmaden spises på hotellet.

Dag 3 (morgenmad og aftensmad)
Morgenmaden på hotellet. Først på formiddagen starter vi vores byrundtur i Riga. Vi kører lidt i bussen, men der bliver også en del til fods i den gamle bydel. Vi skal opleve Peterskirken, Svenske Porten, Riga Slottet, Domkirken og meget andet. Efter ca. tre timers oplevelse er det så muligt på egen hånd at studere Riga, spise frokost på en lokal restaurant (for egen regning), handle i de mange spændende butikker eller hvad man har lyst til resten af eftermiddagen. Aftensmaden spises på hotellet.

Dag 4 (morgenmad, frokost og aftensmad)
Efter morgenmaden forlader vi hotellet og kører til Riga Central Market. Oprindeligt var de enorme bygninger hangarer for luftskibe (zeppelinere), som under 1.verdenskrig blev brugt af den tyske hær. Efter frihedskrigen blev hallerne overtaget af staten og renoveret for at danne ramme om det store marked, hvor 15.000 kvm er under tag. Tusindvis af lokale strømmer hver dag til for at købe proviant. Måske finder du intet, du absolut må eje, men oplevelsen er uden tvivl en af dem, du husker.
Efter et par timers ophold her kører vi lidt ud af byen, til Letlands Frilandsmuseum. Stedet fortæller meget af landets historie og her skal vi også nyde en Letlandsk frokost. Midt på eftermiddagen går turen til havnen. Her går vi ombord på skibet, der gennem den smukke Riga bugt sejler os til Stockholm.
På et nærmere aftalt tidspunkt mødes vi for at nyde den store buffet med et bredt og varieret udvalg af kolde og varme specialiteter, drikkevarer ad libitum er inkluderet (øl, vand, vin, mælk, the og kaffe). Efter middagen er der mulighed for at opleve show og underholdning med internationale artister i skibets natklub.

Dag 5 (morgenmad)
Morgenmaden nydes ombord inden vi, efter en smuk indsejling gennem den svenske skærgård, ankommer til Stockholm kl.09.30. Vi kører mod Danmark med et par stop undervejs og forventer ankomst til Helsingør ca.kl.18.00.

INDEHOLDT I PRISEN
-    bustransport i moderne langtursbus
-    alle færgeudgifter
-    forplejning som nævnt i programmet
-    delt indvendig dobbeltkahyt med bad og toilet Stockholm-Riga t/r
-    delt dobbeltværelse med bad og toilet på godt beliggende hotel i Riga
-    sightseeing i Stockholm og Riga
-    dansktalende rejseleder på hele turen

PRIS   Kr. 4.998,00/pers.
Rejsetidspunkt   14.-18.06.20
Tillæg eneværelse/kahyt   Kr. 1.150,00
Tillæg for kahyt med vindue mod havet   Kr. 350,00/pers
Tilmelding   Hurtig tilmelding tilrådes
- via www.SCAN-Rejseservice.dk eller tlf. 4929 9012.
Valuta på rejsen Svenske kroner og Euro
Rejsenr.  140620