JULEMARKED I TØNDER OG FLENSBORG

3 dage fra d.25.11.22. – 27.11.22.

Dag 1 (morgenkaffe m/rundstykke, frokost, aftensmad).
Afgang fra Helsingør. Opsamling undervejs mod Storebæltsbroen. Vi kører videre henover Fyn, og over Lillebæltsbroen. Fortsætter mod Christiansfeld. Her gør vi et ophold, så der er mulighed for at købe honningkager. Denne dejlige spise, hører stammer i sin danske version fra netop Christiansfeld. Sørg for at købe rigeligt, så der også bliver nogle til dig selv når du kommer hjem.
Herefter kører vi til Den Gamle Grænsekro, hvor vi spiser en dejlig frokost.
Fra Christiansfeld kører vi til Bredebro, hvor vi gør ophold ved Toosbuys Torv. Her får vi eftermiddagskaffe og kage, hvorefter der er tid til på egen hånd at handle i ECCO og LEGO’s outlet butikker. Der er måske mulighed for at finde nogle af julegaverne her.
Turen fortsætter videre til Süderlügum , hvor vi indkvarteres på det hyggelige familiedrevne hotel Landhaus Smaga. Indkvartering og aftensmad.

Dag 2 (morgenmad og aftensmad).
Efter morgenmaden kører vi en tur tværs over grænselandet til Flensborg. Her vil der være tid til på egen hånd at opleve byens julemarked. Der er en skøn julestemning fra slutningen af november måned, hvor handelsbyens gamle centrum er præget af juleaktiviteter på hele gågadestrækningen mellem Norder- og Südermarkt. Frokost denne dag er på egen hånd.
Fra Flensborg kører vi til Tønder, hvor der bliver tid til på egen hånd at opleve byens julemarked og julehytterne med forskellige lokale specialiteter og kunsthåndværk. Her finder man også rigeligt med julestemning.
Vi kører retur til Landhaus Smaga. Aftensmad i restauranten.

Dag 3 (morgenmad og frokost).
Efter morgenmaden, forlader vi hotellet først på formiddagen. Vi kører til Løgumkloster, hvor der vil være en rundvisningen i Kirken og Klosteret. Herfra fortsætter vi mod Sjælland. Vi gør ophold undervejs for at spise frokost på Den Gamle Grænsekro i Christiansfeld. Videre kørsel over Fyn mod Sjælland, vi forventer at kunne sætte de sidste af i Helsingør ca.kl.19.00.

INDEHOLDT I PRISEN
-    bustransport i moderne langtursbus
-    broafgifter
-    forplejning som nævnt i programmet
-    indkvartering i dobbeltværelser på hotel
-    lokalguider som nævnt i programmet            
-    dansktalende turleder på hele rejsen

PRIS   Kr.2.845,00
Rejse nr. 251122 Rejseperiode 25.11.22.-27.11.22.
Tillæg eneværelse   Kr.250,00.
Tilmelding   Hurtig tilmelding tilrådes
-    via www.SCAN-Rejseservice.dk eller tlf. 4929 9012
Valuta på rejsen   Euro og Danske Kroner.