Julemarked i Tønder

Rejsen foregår i perioden 24.11.21. – 26.11.21.

3 dages rejse med JULEMARKED i Tønder.

Dag 1 (morgenkaffe m/rundstykke, frokost, aftensmad).
Afgang fra Helsingør. Opsamling undervejs mod Storebæltsbroen. Vi kører videre henover Fyn, og over Lillebæltsbroen. Fortsætter mod Christiansfeld, hvor vi får vi en klassik rundvisning, med bl.a. Brødremenighedskirken.
Herefter kører vi til Den Gamle Grænsekro, hvor vi spiser en dejlig frokost.
Fra Christiansfeld kører vi til Bredebro, hvor vi gør ophold ved Toosbuys Torv. Her får vi eftermiddagskaffe og kage, hvorefter der er tid til på egen hånd at handle i ECCO og LEGO’s outlet butikker. Der er måske mulighed for at finde nogle af julegaverne her.
Turen fortsætter videre til Süderlügum , hvor vi indkvarteres på det hyggelige familiedrevne hotel Landhaus Smaga. Indkvartering og aftensmad.

Dag 2 (morgenmad, frokost og aftensmad).
Efter morgenmaden kører vi en tur forbi Højer Slagteren, hvor vi gør ophold så der kan handles lidt julespecialiteter. Vi fortsætter over dæmningen til Rømø. Vi får en kort rundtur på øen, inden vi besøger Rømø Kirke. Derfra kører vi til Møgeltønder. Her går vi en tur i gennem den brostensbelagte gade, Vi kigger inden for i Møgeltønder Kirke. Der er også mulighed for at kigge inden for i butik Slotsgaden. En hyggelig lade hvor man finder mange spændende ting indenfor brugskunst, f.eks. lys og servietter fra Danmarks førende leverandører.
Vi kører derfra til Tønder , hvor vi starter med at besøge Wegner Museet. Her får vi en fortælling om Wegner, efterfulgt af muligheden for at se udstillingen om Wegners design stole i Vandtårnet. Man kan både se og prøve stolene. Museet rummer også udstillinger om kniplinger, sølv, kunst og lokalhistorie.
Vi spiser en let frokost i Tønder. Herefter vil der være tid til på egen hånd at opleve byens julemarked og julehytterne med forskellige lokale specialiteter og kunsthåndværk. Her findes julestemningen også.
Vi kører retur til Landhaus Smaga. Aftensmad i restauranten.

Dag 3 (morgenmad og frokost).
Efter morgenmaden, forlader vi hotellet først på formiddagen. Vi kører til Løgumkloster, hvor der vil være en rundvisningen i Kirken og Klosteret. Herfra fortsætter vi mod Sjælland. Vi gør ophold undervejs for at spise frokost. Videre kørsel over Fyn mod Sjælland, vi forventer at kunne sætte de sidste af i Helsingør ca.kl.19.00.

INDEHOLDT I PRISEN
-    bustransport i moderne langtursbus
-    broafgifter
-    forplejning som nævnt i programmet
-    indkvartering i dobbeltværelser på hotel
-    lokalguider som nævnt i programmet            
-    dansktalende turleder på hele rejsen

PRIS   Kr.2.895,00. / som vi ser det - et positivt levn fra tiden med corona, prisen er stadig den samme.
Rejsenr. 241121 Rejseperiode 24.11.21.-26.11.21.
Tillæg eneværelse   Kr.250,00.
Tilmelding   Hurtig tilmelding tilrådes
-    via www.SCAN-Rejseservice.dk eller tlf. 4929 9012
Valuta på rejsen   Danske Kroner.