SE LIGE DETTE!

Når du bestiller din rejse her hos SCAN-Rejseservice, så er din mailadresse vigtig for os. Det samme gælder dit telefonnr.
Vi kan få brug for at kontakte dig vedrørende din rejse og vi har fravalgt at benytte den noget ustabile postgang.
I de tilfælde hvor brevforsendelse er et ønske, så påføres rejsen et håndteringsgebyr på Kr. 30,00/postforsendelse.

 

4 dg Historie og nutid og russisk gourmet FINLAND

Rejsen foregår i perioden 05.-08.04.20.

Rejsen hvor man oplever Stockholm og den svenske skærgård, Finlands ældste bys historie og Aboa Vetus museet. Ophold i kahyt med vindue mod havet, overnatning på ****luksushotel i Helsingfors og en bid af det kulinariske Rusland.

Dag 1 (morgenkaffe m/rundstykke i bussen, frokost og aftensmad)
Efter færgeoverfarten Helsingør-Helsingborg serveres en kop kaffe m/rundstykke i bussen.
Turen går gennem Sverige med pauser og ophold for frokost undervejs. Vi kører gennem den smukke hovedstad Stockholm og ser glimt af nogle af byens mange seværdigheder bl.a. Stadshuset, Södermalm, Gamla Stan, Riksdagshuset og Kongeslottet. Fremme ved Silja Lines terminal ca. kl.18.00. Vi indkvarteres ombord. Vi nyder den store buffet med et bredt og varieret udvalg af kolde og varme specialiteter, drikkevarer ad libitum er inkluderet (øl, vand, vin, mælk, the og kaffe). Alt imens vi kan nyde udsejlingen gennem Europas smukkeste skærgård. Efter middagen er der mulighed for at opleve show og underholdning med internationale artister i skibets natklub.

Dag 2 (morgenmad og russisk festmiddag)
Vi ankommer til Åbo kl. 07.00. Morgenmaden spises på et lille hyggeligt hotel i det centrale Åbo.
Derefter køres en bytur, i byen som var landets hovedstad indtil år 1812. Under byturen ser vi de mest berømte seværdigheder, bl.a. den historiske domkirke fra 1200-tallet. Byturen afsluttes med et besøg i det underjordiske ruinkvarter Aboa Vetus – Finlands ældste bys historie.
Derefter tid på egen hånd til at opleve Åbos centrum med det livlige torv og Saluhal. Frokost er på egen hånd.
På eftermiddagen kører vi mod Helsingfors. Vi tjekker ind på det komfortable, centralt beliggende ****hotel Grand Marina. Der bliver lidt tid til at slappe af, inden vi kører til Restaurant Saslik, en af zartidens mest berømte russiske restauranter. Her spiser vi en 3-retters festmiddag, som serveres i hyggelige lokaliter. Bustransport tilbage til hotellet.

Dag 3 (morgenmad og aftensmad)
Efter at have spist morgenmad på hotellet køres en byrundtur. Helsingfors er en af de mest moderne hovedstæder i Europa. Under byturen ser vi nogle af de mest berømte seværdigheder - Senatstorget, Finlandiahuset, det Olympiske Stadion, Sibelius Monumentet, Heltekirkegården og vi slutter besøger i Helsinki Winter Garden. Eftermiddagen fri til at opleve byen på egen hånd. Gruppen hentes i byen kl. 15.30. Efter indkvartering på skibet er der god tid til en strøgtur på skibets inspirerende Promenade og til at nyde udsejlingen gennem Europas smukkeste skærgård. Vi mødes ombord på aftalt tidspunkt og spiser buffet som på udrejsen. Aftenen i øvrigt til fri disposition.

Dag 4 (morgenmad)
Morgenmaden nydes ombord inden vi efter en smuk indsejling gennem den svenske skærgård ankommer til Stockholm kl.09.30. Vi kører mod Danmark med et par stop undervejs og forventer ankomst til Helsingør ca.kl.18.00.

INDEHOLDT I PRISEN
-    bustransport i moderne langtursbus
-    alle færgeudgifter
-    forplejning som nævnt i programmet
-    delt udvendig dobbeltkahyt (senge i gulvplan) med bad og toilet t/r
-    delt dobbeltværelse med bad og toilet på centralt beliggende ****hotel i Helsingfors
-    sightseeing i Stockholm, Åbo og Helsingfors
-    entré til besøgssteder nævnt i programmet
-    dansktalende rejseleder på hele turen

PRIS   Kr. 3.995,00
Rejsetidspunkt   05.-08.04.20
Tillæg eneværelse/kahyt   Kr. 635,00
Tilmelding   Hurtig tilmelding tilrådes
- via www.SCAN-Rejseservice.dk eller tlf. 4929 9012.
Valuta på rejsen Svenske kroner og Euro
Rejsenr.  050420