4 dage, 3 byer, 2 lande og 1 særlig kulinarisk oplevelse.

Rejsen foregår i perioden 25.-28.08.2022.

Rejsen hvor man oplever Stockholm og den svenske skærgård, Finlands ældste by Åbo samt den nuværende hovedstad Helsingfors. Ophold i kahyt med vindue mod havet, overnatning på ****luksushotel i Helsingfors og en bid af det specielle kulinariske finske køkken.

Dag 1 (morgenkaffe m/rundstykke i bussen, frokost og aftensmad)
Efter færgeoverfarten Helsingør-Helsingborg serveres en kop kaffe m/rundstykke i bussen.
Turen går gennem Sverige med pauser og ophold for frokost undervejs. Vi kører gennem den smukke hovedstad Stockholm og ser glimt af nogle af byens mange seværdigheder bl.a. Stadshuset, Södermalm, Gamla Stan, Riksdagshuset og Kongeslottet. Fremme ved Silja Lines terminal ca. kl.18.30. Vi indkvarteres ombord. Vi nyder den store buffet med et bredt og varieret udvalg af kolde og varme specialiteter, drikkevarer ad libitum er inkluderet (øl, vand, vin, mælk, the og kaffe). Alt imens vi kan nyde udsejlingen gennem Europas smukkeste skærgård. Efter middagen er der mulighed for at opleve show og underholdning med internationale artister i skibets natklub.

Dag 2 (morgenmad og aftensmad i form af 1 kulinarisk oplevelse)
Vi ankommer til Åbo kl.07.00. Morgenmaden spises på et lille hyggeligt hotel i det centrale Åbo.
Derefter køres en bytur, i byen som var landets hovedstad indtil år 1812. Under byturen ser vi de mest berømte seværdigheder, bl.a. den historiske domkirke fra 1200-tallet.
Derefter tid på egen hånd til at opleve Åbos centrum med det livlige torv og Saluhal. Frokost er på egen hånd.
Ud på eftermiddagen kører vi mod Helsingfors. Vi tjekker ind på det komfortable, centralt beliggende ****hotel Grand Marina. Der bliver lidt tid til at slappe af, inden vi begiver os afsted til restaurant Savotta. Restauranten er helt speciel, byder på ægte finsk mad og atmosfære. Navnet Savotta, betyder et skovhuggersted, som man har lagt midt i Helsingfors. Det er indrettet med borde og stole, kombineret med andet spændende inventar fra de gamle traditionelle skovhugger hytter. Der serveres traditionel finsk mad, der anvendes kun lokale råvarer.

Dag 3 (morgenmad og aftensmad)
Efter at have spist morgenmad på hotellet køres en byrundtur. Helsingfors er en af de mest moderne hovedstæder i Europa. Under byturen ser vi nogle af de mest berømte seværdigheder - Senatstorget, Finlandiahuset, det Olympiske Stadion, Sibelius Monumentet, Heltekirkegården for blot at nævne nogle.
Eftermiddagen fri til at opleve byen på egen hånd. Gruppen hentes i byen kl. 15.30. Efter indkvartering på skibet er der god tid til en strøgtur på skibets inspirerende Promenade og til at nyde udsejlingen gennem Europas smukkeste skærgård. Vi mødes ombord på et aftalt tidspunkt og spiser buffet som på udrejsen. Aftenen i øvrigt til fri disposition.

Dag 4 (morgenmad)
Morgenmaden nydes ombord inden vi efter en smuk indsejling gennem den svenske skærgård ankommer til Stockholm kl.09.30. Vi kører mod Danmark med et par stop undervejs og forventer ankomst til Helsingør ca.kl.18.30.

INDEHOLDT I PRISEN
-    bustransport i moderne langtursbus
-    alle færgeudgifter
-    forplejning som nævnt i programmet
-    delt udvendig dobbeltkahyt (senge i gulvplan) med bad og toilet t/r
-    delt dobbeltværelse med bad og toilet på centralt beliggende ****hotel i Helsingfors
-    sightseeing i Stockholm, Åbo og Helsingfors
-    entré til besøgssteder nævnt i programmet
-    dansktalende rejseleder på hele turen

PRIS   Kr. 3.995,00
Rejsetidspunkt   25.-28.08.2022.
Tillæg eneværelse/kahyt   Kr. 635,00
Tilmelding   Hurtig tilmelding tilrådes
- via www.SCAN-Rejseservice.dk eller tlf. 4929 9012.
Valuta på rejsen Svenske kroner og Euro
Rejsenr.  250822