Rejs til Skt.Petersborg

Hvis ikke du har været i Skt. Petersborg, så er tiden inde til det nu. På rejsen oplever vi tsarernes uforglemmelige pragtby Skt. Petersborg og får serveret verdenshistorie på første parket. Vi kommer til Skt. Petersborg ad vandvejen med sejlads gennem den finske bugt forbi Kronstadt. Gældende indrejseregler gør, at vi kan gennemføre rejsen uden visum. Dog kræves et gyldigt pas med gyldighed minimum 6 mdr. efter hjemkomst!

Dag 1 (morgenkaffe og rundstykke i bussen, frokost og aftensmad)
Kørsel fra Danmark gennem Sverige med passende pauser undervejs. På vej gennem Stockholm passerer vi mange af storbyens seværdigheder, inden vi er fremme ved Silja Lines Terminal ca. kl. 18.00, afg. Kl. 19.30. Vi mødes i skibets restaurant for at nyde den store buffet med alt hvad hjertet kan begære af kolde og varme specialiteter inkl. drikkevarer, så som øl, vand, vin, kaffe og the ad libitum. Alt dette mens vi stille og roligt sejler ud igennem Europas smukkeste skærgård. Aftenen i øvrigt til egen fri disposition.

Dag 2 (morgenmad og aftensmad)
Skibet lægger til i Åbo kl. 07.00 og turen går direkte til et af byens hyggelige hoteller, hvor et dejligt morgenbord venter os. Derefter kører vi en bytur i Finlands gamle hovedstad med besøg i den gamle Salu hal og Domkirken. Mulighed for shopping og frokost på egen hånd, inden turen fortsætter mod Helsingfors. Her går vi ombord på Peter Lines skib, som bringer os til Skt. Petersborg i løbet af natten. På et nærmere aftalt tidspunkt mødes vi i skibets buffet restaurant for at nyde en stor aftensbuffet inkl. drikkevarer (øl, vand, vin, kaffe og the ad libitum). Aftenen ombord er til egen disposition. 

Dag 3, 4 og 5 (helpension)
Vi spiser morgenmad ombord før ankomst til Skt. Petersborg kl. 09.30 (lokal tid) efter paskontrol stiger vi om bord i vores bus og begynder at udforske denne imponerende by med vores dansk talende russiske guide. Vores program i Skt. Peterborg byder på mange storslåede oplevelser. Der køres en orienterende bytur for at få et generelt indtryk af byen. Byen imponerer med sine mange broer og bygningsværker, hovedgaden Nevsky Prospekt, bronzerytteren, Smolny, Admiralitetet m.m. Vi skal opleve en sejltur på Neva og byens kanaler, hvor man kan beundre byens mange majestætiske paladser fra vandsiden. Vi besøger Vinterpaladset, som er et must på rejse til Skt. Petersborg. Her ser vi dele af dets mere end 3 mil. udstillede genstande. Her finder man verdenskunst som Rembrandt, Picasso, Leonardo da Vinci m.fl. Vi besøger Isaak Katedralen, Blodskirken, der kendes på sine fantastisk farvestrålende løgkupler og mosaikker. I Peter og Paul katedralen ser vi bl.a. Kejserinde Dagmars sidste hvilested ved siden af hendes mand. Vi oplever Kshesinskaya Paladset, zar Nikolaj den 2. byggede paladset til sin elskerinde. Vi gør ophold ved en souvenirshop. Under opholdet i Skt. Petersborg spiser vi frokost i forskellige restauranter i byen. Der vil være et aftensarrangement i form af en russisk festmiddag og russisk folklore forestilling. Drikkevarer i form af vand er inkluderet i prisen ved alle måltiderne. På aftensarrangementet serveres også champagne. Sidst på eftermiddagen Dag 3 kører vi til terminalen og går om bord på St. Peter Lines skib, som bringer os til Helsingfors i nattens løb. Ligesom på udturen nyder vi aftensmaden om bord.

Dag 6 (morgenmad og aftensmad)
Vi har spist morgenmad ombord inden vi ankommer til Helsingfors kl.08.00. Vi kører en orienterende bytur og ser mange af de mest berømte seværdigheder i den finske hovedstad. Der vil også blive fritid på egen hånd inden vi kl. 16.00 går om bord på Silja Lines skib med afgang kl. 17.00. På et aftalt tidspunkt skal vi, som på udturen, nyde skibets store buffet. Der er rig mulighed for en strøgtur på skibets Promenade eller at nyde en drink på en af skibets mange udskænkningssteder, natklub og nyde underholdningen ombord. 

Dag 7 (morgenmad)
Rejsens sidste dag. Morgenmad ombord. Allerede fra kl. 05.00 sejler vi gennem Skærgården og ankommer til Stockholm kl. 09.30. Vi kører mod Danmark ad E 4, med passende pauser undervejs og via Helsingborg-Helsingør når vi frem til Danmark ca. kl. 18.30.

 

Indeholdt i prisen

- Bustransport i moderne langtursbus

- Alle færgeudgifter

- Delt indvendigt dobbeltkahyt over bildæk, med bad og toilet

- Ophold i delt dobbeltværelse/bad og toilet 1. klasses hotel efter russisk standard

- Div. Udflugter samt entre til programmets besøgssteder

- Høretelefoner på alle besøgssteder i Skt. Petersborg 

- Et aftensarrangement

- Forplejning som nævnt i programmet 

- Dansk talende rejseleder på hele rejsen

 

PRIS  Kr. 8.795,00/pers 

Rejsenr. 060819 - Rejseperiode  06.-12.08.19

Tillæg for eneværelse  Kr. 1.320,00

Tillæg for kahyt med vindue mod havet  Kr. 435,00/pers 

Tilmelding  Hurtig tilmelding tilrådes 

- via www.SCAN-Rejseservice.dk eller tlf. 4929 9012

Valuta på rejsen  Svenske kroner, Euro, rubler