Julerejsen 2023

Göteborg, med julemarked på Liseberg.
Og mulighed for indkøb hos Gekås.

Fredag d.24.november 2023 (aftensmad).
Efter endt opsamling hen over Sjælland, og færgeoverfarten fra Helsingør til Helsingborg, kører vi nordpå af E6 i retning mod Göteborg, med en pause undervejs.

Ankomst til Göteborg, hvor der bliver tid til på egen hånd at spise frokost. Der findes mange muligheder for en god frokost i byen.

Indkvartering sker hen på eftermiddagen, på et centralt beliggende hotel. På et aftalt tidspunkt mødes vi for at spise aftensmad.

Lørdag d.25.november 2023 (morgenmad + aftensmad).
Der spises morgenmad på hotellet. Hen på formiddagen tager vi til Liseberg, hvor vi skal opleve det store nordiske julemarked. Der er pyntet op,”så julen kan bare komme, her er vi klar”. Der bliver rigeligt tid til på egen hånd at gå rundt og få en masse dejlige indtryk af julen og forberedelserne hertil. Besøg Nissebyen, Stortorvet i Nissebyen, et af julemandens mange værksteder, se den flotte skøjtebane eller spænd selv skøjterne på og ta’ en tur. Det hele summer af magisk julestemning.

Frokost denne dag er på egen hånd.

Sidst på eftermiddagen er vi tilbage på hotellet. Vi mødes på et aftalt tidspunkt for at spise aftensmad.

Søndag d.26.november 2023 (morgenmad).
Der spises morgenmad på hotellet. Herefter forlader vi Göteborg og kører mod Ullered. Der bliver et ophold på ca. 3 timer hos Gekås, hvor der kan handles ”alt hvad man kan tænke sig”. Husk på at den svenske krones kurs er meget fordelagtigt i øjeblikket. Derfor kan der spares rigtigt mange penge. Det er Skandinaviens største varehus og samtidigt er det – hold nu godt fast - Sveriges største turistattraktion, målt på antal besøgende.

Der er mulighed for at spise frokost (for egen regning) når man er i Gekås. OBS! der kan kun betales med kort på spisestederne. Vi anbefaler at man starter med at spise frokost og derefter giver sig i kast med indkøbene.

Vi kører videre mod Helsingborg, hvorfra vi tager færgen til Helsingør ca.kl.17,00.

Pris pr. person i delt dobbeltværelse med bad og toilet, kr. 3.430,00.
Tillæg for enkeltværelse, kr. 1.050,00.

Indeholdt i prisen
-    Bustransport
-    Indkvartering i delt dobbeltværelse, med bad og toilet, på centralt beliggende hotel i Göteborg
-    Forplejning som nævnt i programmet
-    Rejseleder
-    Entre til Liseberg
-    Indkøbsmuligheder hos Gekås
-    Tilmelding   Hurtig tilmelding tilrådes via www.SCAN-Rejseservice.dk eller tlf. 4929 9012